Goed nieuws, maar ook slecht nieuws….

 

Meer dan 60 hoogopgeleide werkzoekende nieuwkomers werden in 2019 aan een mentor uit dezelfde sector gekoppeld. Hiermee hebben we samen met onze mentoren een relevante en directe impact gehad op meer dan 60 individuele levens. We zijn onze mentoren heel dankbaar en heel blij dat we samen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van een inclusieve arbeidsmarkt waar geen talent verloren gaat.

 

Het droevige nieuws dan…

 

Connect2Work vzw stopt zijn activiteiten. Ondanks de mooie resultaten en het enthousiasme van onze medewerkers en mentoren, hebben we onvoldoende financiële middelen weten te vinden om in 2020 een duurzame werking te kunnen garanderen. We kijken met oprechte trots terug naar de afgelopen jaren. Dank aan iedereen die ons doorheen de jaren heeft gesteund!

 

Het team van Connect2Work vzw in vereffening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Connect2Work organiseert met de steun van Oever en VDAB een Meet & Greet. 
We heten u van harte welkom voor een hapje en een drankje in ons nieuwe kantoor.

Maak kennis met onze mentees en mentoren, en verneem meer over onze werking en methodologie. Breng gerust iemand mee die interesse toont in ons project.

Naast enkele getuigenissen krijg je van ons een stand van zaken, en tonen wij u graag onze nieuwe werkplek in het bio-ecologisch passief kantoorgebouw, Mundo-a. Het uitzicht op de skyline van Borgerhout krijgt u er gewoon bij.

De plaatsen zijn helaas beperkt (max. 40 deelnemers). Indien u interesse heeft om deel te nemen, laat ons dan snel iets weten door via deze link in te schrijven.

Met vriendelijke groeten, 

Het Connect2Work-team,
Koen & Guido

  

 

Samen met onze partner VDAB, hebben we besloten om de taalvoorwaarden voor deelname van mentees aan te passen.

Vanaf heden zijn alle hoogopgeleide anderstaligen met voldoende kennis van een contacttaal welkom.

Contacttalen zijn Nederlands, Engels en Frans.

Ter herinnering:

*geen leeftijdsrestricties voor deelname,

*het diploma hoger onderwijs (Bachelor, Master, PHD…) moet niet erkend zijn.

Vragen? Info@connect2work of 03/376.03.15

 

Een nieuwe start, een nieuw kantoor in Mundo-a!

Mundo-a is een passief-ecologisch kantoorgebouw voor vzw's en sociale bedrijven dier werken rond duurzaamheid en maatschappelijke thema's.

We zijn heel blij deel uit te maken van deze community!

Connect2Work verkozen tot ESF ambassadeur 2016.

 

Het ESF is verantwoordelijk voor de uitvoering en goed beheer van de programma's van het Europees Sociaal Fonds in Vlaanderen. Daarnaast beheert ESF Vlaanderen het Europees Integratiefonds en het Europees Globalisatiefonds.

Elk jaar bekroont het ESF drie promotoren met de titel ‘ESF-Ambassadeur’. Die onderscheiding gaat naar organisaties die met behulp van het ESF een uitmuntende methodiek of instrument hebben ontwikkeld die de arbeidsmarkt versterkt.

Met deze bekroning wordt de organisatie niet enkel in de bloemetjes gezet voor haar uitstekende prestatie. Het ESF geeft ook groen licht om gedurende een jaar het product te verspreiden en kenbaar te maken. Lees meer op de site van ESF Vlaanderen.

'Vlaamse CEO's coachen hoogopgeleide anderstaligen' (Voka Schijnwerper, september 2015)

Ga naar boven